booking.com

  facebook    booking   booking

Бережіть себе і своїх близьких

Шановні клієнти та партнери!

В даний час ми всі зіткнулися з ситуацією, яка далека від стандартної. Спалах коронавируса COVID-19 і її поширення по всьому світу негативно вплинули на індустрію ділового та індивідуального туризму, тому відкрита комунікація з клієнтами в даній ситуації вкрай важлива для нас. Звертаємо Вашу увагу, що команда агентства Віа Київ робить все можливе, щоб надавати всебічну підтримку і допомогу нашим клієнтам, щоб максимально швидко вирішити безліч питань, що виникли через COVID-19 і державних обмежень різних країн.

Протягом останніх двох тижнів наші співробітники в цілодобовому режимі здійснювали перебронювання, повернення і всіляку підтримку для повернення наших клієнтів, що опинилися за межами України або потрапили під обмеження інших країн. Поряд з цим, важливим питанням є процес повернення Агентством грошових коштів за скасовані клієнтами авіаквитки. "Віа Київ" є агентом Авіакомпаній і діє в строгих рамках правил,  встановлених ними. Повернення грошових коштів за невикористані квитки буде проводитися після їх отримання від Авіакомпаній, що в даній ситуації може зайняти більш тривалий час, ніж в звичайних умовах.

Прискорити повернення можна за допомогою проведення взаємозаліку за придбані квитки / послуги агентства в майбутньому. Ми будемо продовжувати уважно стежити за загальною ситуацією і інформувати Вас відповідно. В роботі офісів Агентства в Києві, Львові та Дніпрі ми слідуємо рекомендаціям державних служб України. Наші агенти залишаються на зв'язку.

Дякуємо Вам за розуміння. 

Бережіть себе і своїх близьких.

Команда Віа Київ.

Ласкаво просимо на сайт

VIA KIEV LCC -

продаж авіаквитків, відпочинку, турів, конференції, M.I.C.E.

 
  Віа Київ 
  вул.О.Гончара 30в
  Київ, Україна, 03054 
  контакти
     ...................................................
  Віа Львів 
  Львів
  e-mail: vl@ viakiev.com.ua
  ...................................................
  Віа Дніпро 
  Дніпро
  e-mail: vd@ viakiev.com.ua
  ...................................................
  Години роботи:
  Пн - Пт  
  9:00 - 18:00
  Сб, Нд - Вихідний
  .........................
 
 
 



Про нас     Контакт    
© 2006 Copyright by Via Kiev Lufthansa City Center